Linea Raffaelli

lookbook

Linea Raffaelli

Linea Raffaelli bruidsjurken

Linea Raffaelli bruidsjurken voor de moderne bruid kunnen gekocht worden bij Het Bruidshuis. Met een eigen parking voor de deur zijn wij zeer makkelijk bereikbaar en kan je het centrum van Antwerpen vermijden. Zoek je een mooie trouwjurk in de meest prachtige, kwalitatieve stoffen, met adembenemende details en met een perfecte afwerking? Dan ben je met het Belgische merk Linea Raffaelli bij ons aan het juiste adres.

Linea Raffaelli suitekleding

Loop je mee in de suite of ga je naar een feestje? Wil je een adembenemende suitejurk? Dat zal je zeker lukken met een stijlvol ensemble uit de suitecollectie van Linea Raffaelli. Elegante ensembles, gecombineerd met een al even stijlvolle vest of bolero. Of liever een gracieuze stola in dezelfde kleur? Kom de talloze mogelijkheden bekijken! Ook voor de Rembo Styling Partycollection of de collectie suitekleding van Sonia Peña e.a. kan je bij ons terecht!

Mother of the bride, by Linea Raffaelli

Voor de moeder van de bruid of bruidegom, de mother of the bride / groom, maakte Linea Raffaelli haar suitecollectie. Kom ze bij ons bekijken! In de suite lopen zal nog nooit zo leuk geweest zijn! En veel van deze feestkledij kan ook na de bruiloft verder afgedragen worden.

Bruidskleed van Linea Raffaelli passen

Op dit moment wordt de nieuwe collectie bruidsjurken volop gepast ! Aanstaande bruidjes die deze meest recente collectie willen passen, maken best zo snel mogelijk een pasafspraak.

Tip: om teleurstellingen te vermijden en indien je zeker geholpen wenst te worden, maak je best op voorhand even een afspraak! Enkel met een afspraak kunnen wij je de best mogelijke service geven en ben jij verzekerd van een professionele styliste en een ruime paskamer.

Een afspraak kan je maken via het contactformulier op deze website of online via onze zusterwinkel Het Bruidsparadijs. Vermeld bij de opmerkingen wel even “Het Bruidshuis”.

Date:november. 9. 2023.
Category:
In Linea Raffaelli
X