Blije koppels

Loes Vermeiren

Dank u wel voor het prachtige kleed op onze prachtige dag!!! Vele complimentjes gekregen gr loes vermeiren

Greet Van Den Boer

Heel aangename sfeer, ongedwongen en gezellig.
Voor een vriendin vrij onverwachts hét kleed gevonden. Zo een super magisch moment. Speciale dank en lofbetuigingen naar Isolde!! Amaai wat een toffe lieve madam seg! Kortom een echte aanrader.

Itte Nys

Ik heb een heel fijne eerste ervaring gehad met het passen van bruidsjurken in Het Bruidshuis. Verkoopster Annelies stelde mij meteen op mijn gemak. Ik vond mijn droomjurk niet, maar ik ben blij dat ik hier een afspraak heb gemaakt.

Manon Joubard

Een beetje zenuwachtig toegekomen, niet goed wetende wat ik kon verwachten. Dit gevoel was echter na 5minuutjes al voorbij. Super lieve verkoopsters, gaven heel fijn en goed advies. Ik zou iedereen aanraden om naar deze winkel te komen voor de perfecte bruidsjurk!

Stephanie Sels

Gisteren onverwacht HET kleed gevonden

Karin Van Nieuwenhove

Super service. Heel vriendelijke dame. Pracht ervaring. Als dienst na-verkoop even goed is …. dan absoluut TOP

Annick Coussement

Vandaag , een week voor het huwelijk, grote stress! Ik ontdekte een foutje/scheurtje in mijn prachtige trouwjurk van Linea Raffaeli. Ze heeft het onmiddellijk hersteld en mij jurk en dag gered!

Saskia Belloy

Super goed geholpen! bedankt Marion!

Margot Van Leuvenhaege

Via deze weg wil ik graag Marion ontzettend bedanken voor alles wat ze heeft gedaan voor mij. Ik was een ‘moeilijke’ klant, in de zin dat ik moeite heb om goedzittende kleding te vinden.

X