take a look at

lookbook

Carta Branca Collectie

Carta Branca Collectie Trouwjurken

Zoek je een zeer elegante bruidsjurk ? Kom dan zeker een kijkje nemen in de stijlvolle collecties van het Belgische bruidsmerk Carta Branca.

Linea Raffaelli

Linea Raffaelli bruidsjurken

Linea Raffaelli bruidsjurken voor de moderne bruid kunnen gekocht worden bij Het Bruidshuis. Met een eigen parking voor de deur zijn wij zeer makkelijk bereikbaar en kan je het centrum van Antwerpen vermijden. Zoek je een mooie trouwjurk in de meest prachtige, kwalitatieve stoffen, met adembenemende details en met een perfecte afwerking? Dan ben je met het Belgische merk Linea Raffaelli bij ons aan het juiste adres.

Marylise Collectie

Marylise Trouwjurken

Zoek je een zeer elegante bruidsjurk ? Kom dan zeker een kijkje nemen in de stijlvolle collecties van het  Belgische bruidsmerk Marylise. Kwaliteitsvolle stoffen en materialen, elegante vormen, prachtige creaties, zijn specificaties eigen aan  Marylise .

Rembo Styling

Rembo Styling Trouwkledij Antwerpen

Rembo Styling Trouwkledij Antwerpen. Ben je verzot op bohemian kleding? Droom je al sinds jong meisje van een zeer romantisch trouwkleed dat toch wel boho chic is? Dan moet je de romantische creaties van het Belgische merk Rembo Styling eens komen passen. Pure romantiek, gecombineerd met prachtige stoffen en afwerking, zijn trefwoorden eigen aan  Rembo Styling .

De nieuwste jurken van Rembo Styling kan je bij ons passen! Bruidjes die hun droom trouwjurk willen, maken het beste zo snel mogelijk een pasafspraak! De keuze in onze winkel is enorm … ook voor grotere maatjes.

Benieuwd naar nog meer bohemian bruidsjurken? Neem dan ook een kijkje bij onze zusterwinkel Het Bruidsparadijs. Samen hebben we de grootste keuze in trouwjurken in België.

Linea Raffaelli

Linea Raffaelli Suitekleding Antwerpen

Loop je mee in de suite? Wil je een adembenemende feestjurk? Dat zal je zeker lukken met een stijlvol ensemble uit de suitecollectie van Linea Raffaelli. Elegante ensembles, gecombineerd met een al even stijlvolle vest. Of liever een gracieuze stola in dezelfde kleur? Kom de talloze mogelijkheden bekijken! Ook voor de collectie suitekleding van Sonia Peña kan je bij ons terecht ! Linea Raffaelli Suitekledij Antwerpen

Rembo Styling

Rembo Styling Partycollection Feestkleding

Ben je verzot op zijden kleding? Heb je een feestje in het verschiet? Dan moet je de prachtige creaties van het Belgische merk Rembo Styling Partycollectie Feestkleding eens komen passen. Feestkleedjes die je lichaam omarmen. Pure romantiek, gecombineerd met prachtige stoffen en afwerking, zijn trefwoorden eigen aan Rembo Styling Partycollection Feestkleding.

Deze prachtige feestcollectie van Rembo Styling kan je bij ons passen en bestellen! Heel veel kleuren, heel wat modellen, dus heel veel combinaties zijn mogelijk. Indien jij wilt stralen op het feest, maak zo snel mogelijk een pasafspraak! De keuze in onze winkel is enorm … ook voor grotere maatjes.

Ben je moeder van de bruid of bruidegom en wens je een ensemble met een jasje of een andere stijl voor de bridesmaids, bekijk dan zeker ook onze suitecollectie van Linea Raffaelli of ga naar de feestpagina van onze zusterwinkel Het Bruidsparadijs waar je nog meer feestjurken kan vinden.

X