take a look at

lookbook

Linea Raffaelli

Linea Raffaelli bruidsjurken

De volledige collectie van Linea Raffaelli bruidsjurken kunnen gekocht worden bij Het Bruidshuis. Met een eigen parking voor de deur zijn wij zeer makkelijk bereikbaar en kan je het centrum van Antwerpenvermijden: Merksem is immers een district van Antwerpen ! Zoek je een mooie trouwjurk in de meest prachtige, kwalitatieve stoffen, met adembenemende details en met een perfecte afwerking? Dan ben je met het merk Linea Raffaelli bij ons aan het juiste adres.

Rembo Styling

Rembo-Styling trouwkledij

Ben je verzot op bohemian kleding? Droom je al sinds jong meisje van een zeer romantisch trouwkleed dat toch wel boho chic is? Dan moet je de romantische creaties van het Belgische merk  Rembo Styling eens komen passen. Pure romantiek, gecombineerd met prachtige stoffen en afwerking, zijn trefwoorden eigen aan  Rembo Styling .

De nieuwste jurken van Rembo-Styling kan je bij ons passen! Bruidjes die hun droom trouwjurk willen, maken het beste zo snel mogelijk een pasafspraak! De keuze in onze winkel is enorm … ook voor grotere maatjes.

Marylise Collectie

Marylise Trouwjurken

Zoek je een zeer elegante bruidsjurk ? Kom dan zeker een kijkje nemen in de stijlvolle collecties van het  Belgische bruidsmerk Marylise. Kwaliteitsvolle stoffen en materialen, elegante vormen, prachtige creaties, zijn specificaties eigen aan  Marylise .

X