Kom meer over ons te weten

Over Ons


There is only one happiness in this life, to love and be loved…”

Het Bruidshuis is opgericht door Gaston De Smet in 1975, als speciaalzaak voor bruidskleding. In 1985 werd het overgenomen door mevrouw Annie Zeiten. Het Bruidshuis is steeds op dezelfde locatie gevestigd gebleven, waardoor het perfect mogelijk is dat opeenvolgende generaties in dezelfde winkel hun droomjurk vonden !

De overname

Na 26 jaar besliste mevrouw Annie Zeiten om meer tijd voor zichzelf vrij te maken en de winkel over te laten. Dirk en Marita Geerardyn, al jarenlang succesvolle zaakvoerders van een andere grote bruidswinkel te Merksem, een bedrijf met ceremoniewagens en een afdeling voor evenementen te organiseren, ging zonder aarzelen op dit aanbod in. Enkele weken later was de overname een feit !

Huidige situatie

Na de overname zijn er heel wat vernieuwingen doorgevoerd. Dirk en Marita hebben de bestaande Belgische collecties trouwjurken enorm uitgebreid zodat bruiden zeker hun droomtrouwjurk zullen vinden. Aangezien de winkel op de Bredabaan heel klein was, was er al snel plaats tekort. Hierdoor drong een verhuis naar onze zusterwinkel zich op. In combinatie met de collecties van onze zusterwinkel Het Bruidsparadijs heb je nu de grootste keuze aan trouwjurken in België!

Waar we voor staan :

Passie

Teamwerk

Respect

We bieden een zeer uitgebreide keuze
van bruids- en suitekleding

INSTAGRAM

X