Linea Raffaelli

lookbook

Linea Raffaelli

Linea Raffaelli bruidsjurken

De volledige collectie van Linea Raffaelli bruidsjurken kunnen gekocht worden bij Het Bruidshuis. Met een eigen parking voor de deur zijn wij zeer makkelijk bereikbaar en kan je het centrum van Antwerpenvermijden: Merksem is immers een district van Antwerpen ! Zoek je een mooie trouwjurk in de meest prachtige, kwalitatieve stoffen, met adembenemende details en met een perfecte afwerking? Dan ben je met het merk Linea Raffaelli bij ons aan het juiste adres.

Linea Raffaelli: Concept shop

Een concept shop van Linea Raffaelli zijn wij niet, maar wij verkopen wel de volledige collectiebruidsjurken van dit Belgisch merk ! Moest bij het passen van je bruidsjurk blijken dat Linea Raffaelli je toch niet zo goed staat, dan hebben wij nog andere collecties waarin je vast en zeker je droomjurk kan vinden !

Linea Raffaelli suitekleding

Loop je mee in de suite? Wil je een adembenemende suitejurk? Dat zal je zeker lukken met een stijlvol ensemble uit de suitecollectie van Linea Raffaelli. Elegante ensembles, gecombineerd met een al even stijlvolle vest. Of liever een gracieuze stola in dezelfde kleur? Kom de talloze mogelijkheden bekijken! Ook voor de collectie suitekleding van Oni-Onik kan je bij ons terecht !

Mother of the bride, by Linea Raffaelli

Voor de moeder van de bruid, de mother of the bride, maakte Linea Raffaelli haar suitecollectie. Kom ze bij ons bekijken ! In de suite lopen zal nog nooit zo leuk geweest zijn !

Bruidskleed van Linea Raffaelli passen

Op dit moment wordt de collectie bruidsjurken, collectie 2018, volop gepast ! Aanstaande bruidjes die deze meest recente collectie (2018) willen passen, maken best zo snel mogelijk een pasafspraak ! Je kan deze jurken ook op onze facebook-pagina vinden !

In tegenstelling tot vele andere bruidswinkels, kan u bij ons ook zonder afspraak bruidskleding passen. Let wel op: klanten met een afspraak krijgen steeds voorrang !

Tip: om teleurstellingen te vermijden en indien je zeker geholpen wenst te worden, maak je best op voorhand toch even een afspraak !

Date:January. 26. 2017.
Category:
In Linea Raffaelli
X