take a look at

lookbook

Linea Raffaelli

Linea Raffaelli bruidsjurken

De volledige collectie van Linea Raffaelli bruidsjurken kunnen gekocht worden bij Het Bruidshuis. Met een eigen parking voor de deur zijn wij zeer makkelijk bereikbaar en kan je het centrum van Antwerpenvermijden: Merksem is immers een district van Antwerpen ! Zoek je een mooie trouwjurk in de meest prachtige, kwalitatieve stoffen, met adembenemende details en met een perfecte afwerking? Dan ben je met het merk Linea Raffaelli bij ons aan het juiste adres.

Rembo Styling

Rembo-Styling trouwkledij

Ben je verzot op bohemian kleding? Droom je al sinds jong meisje van een zeer romantisch trouwkleed dat toch wel boho chic is? Dan moet je de romantische creaties van het Belgische merk Rembo Styling eens komen passen. Pure romantiek, gecombineerd met prachtige stoffen en een perfecte afwerking, zijn trefwoorden eigen aan Rembo Styling.

De nieuwste jurken van Rembo-Styling kan je bij ons passen ! Bruidjes die hun droom trouwjurk willen uitzoeken, maken best zo snel mogelijk een pasafspraak !

Marylise Collectie

Marylise-bruidsjurken

Zoek je een zeer elegante bruidsjurk? Dan kom je best eens een kijkje nemen in de stijlvolle collecties van het Belgische merk Marylise. Kwaliteitsvolle stoffen en materialen, elegante vormen, prachtige creaties, zijn specificaties eigen aan Marylise.

X